Tanácsadás

Az egészségügyi és gyógyszerpiaci kutatások során szerzett iparági tudásunk, tapasztalatunk eredményeként személyre szabott szakértői döntéstámogató tanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Az egészségügyi kommunikáció, marketing és szakpolitika területén naprakész információkkal, adatokkal rendelkezünk, a piaci folyamatokat, trendeket átfogóan elemezzük és értelmezzük.
 


Dr. Med. et Jur. Szabó András

ügyvezető igazgató,
egészségügyi tanácsadó, tulajdonos

 

András 1998-ban hozta létre partnereivel a Szinapszist, az abból kinövő Quercus Consulting Group vezetője. Orvosi és jogi diplomával is rendelkezik, a 18 év alatt felhalmozott iparági tudása és kapcsolatrendszere alapján véleményformáló szerepet tudhat magáénak a hazai egészségügyben. Kiemelt érdeklődési területei: lakossági egészségügyi edukáció, a gyógyszer mint érték, az egészségügy szereplőinek megítélése, egészségpolitikai változások hatása lakossági és szakmai körben, orvos-beteg bizalmi viszony helyreállítása.


Kertész Balázs

innovációs és ügyvezető igazgató,
tanácsadó, tulajdonos

 

Balázs közgazdász diplomát szerzett Debrecenben, a kezdetektől dolgozik a Szinapszisnál mint a kutatások szakmai vezetője, a nemzetközi kapcsolatrendszer kiépítésének és a vállalati innovációnak a  felelőse. Nevéhez fűződnek a Szinapszis kimondottan a gyógyszeriparra szabott márkázott megoldásainak, kutatási modelljeinek megalkotása. Kiemelt kutatási területei: sales force effectiveness, gyógyszeripari targetálás, szegmentáció, árérzékenységi vizsgálatok, MCM.


Gyarmati Gábor

egészségügyi kommunikációs tanácsadó,
tulajdonos

 

Gábor a Szinapszis társalapítója, a Quercus Consulting Group tulajdonosa, vezetője. Politológus végzettségű, jelenleg is megbízott egyetemi oktató. Az egészségügy és gyógyszeripar online megoldásaival 2006 óta foglalkozik, a Pharma7 hírlevél tulajdonosa, a Health 2.0 Hungary Chapter alapító-vezetője. Kiemelt érdeklődési és tanácsadói területei az ügyfélélmény és „journey“ fejlesztése, illetve az egészségügy és a gyógyszeripar digitális transzformációja.

További szolgáltatásaink

Márkázott termékek

Márkázott termékek

A Szinapszis saját finanszírozásból folyamatosan szolgáltat a piac számára adatokat, kutatási eredményeket, tanulmányokat, ezek egy része publikálásra került vagy ingyenesen hozzáférhető a honlapon, néhány pedig megvásárolható.

Adatbázisok

Adatbázisok

A Szinapszis jogtiszta adatbázisokkal rendelkezik orvosokról, gyógyszerészekről és más egészségügyi dolgozókról, ezen adatbázis Magyarországra közel 35 ezer rekordot tartalmaz, közel 100%-os lefedettséggel.

Piackutatások

Piackutatások

Alkalmazott piackutatási módszereink köre széles, igyekszünk ügyfeleink igényét innovatív megoldásokkal kiszolgálni.