Tanácsadás

Az egészségügyi és gyógyszerpiaci kutatások során szerzett iparági tudásunk, tapasztalatunk eredményeként személyre szabott szakértői döntéstámogató tanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Az egészségügyi kommunikáció, marketing és szakpolitika területén naprakész információkkal, adatokkal rendelkezünk, a piaci folyamatokat, trendeket átfogóan elemezzük és értelmezzük.
 


Dr. Med. et Jur. Szabó András

ügyvezető igazgató,
egészségügyi tanácsadó, tulajdonos

 

András 1998-ban hozta létre partnereivel a Szinapszist, az abból kinövő Quercus Consulting Group vezetője. Orvosi és jogi diplomával is rendelkezik, a 20 év alatt felhalmozott iparági tudása és kapcsolatrendszere alapján véleményformáló szerepet tudhat magáénak a hazai egészségügyben. Fő szakterületei a lakossági egészségügyi edukáció, a gyógyszer mint érték, egészségpolitika, orvos-beteg jogi kérdések.


Kertész Balázs

innovációs és ügyvezető igazgató,
tanácsadó, tulajdonos

 

Balázs közgazdász diplomát szerzett, a kezdetektől dolgozik a Szinapszisnál mint a kutatások szakmai vezetője, a nemzetközi kapcsolatrendszer kiépítésének és a vállalati innovációnak a  felelőse. Nevéhez fűződnek a Szinapszis gyógyszeriparra szabott saját megoldásainak, kutatási modelljeinek megalkotása. Kiemelt kutatási területei: SFE, targetálás, szegmentáció, KOL-mapping, árérzékenységi vizsgálatok, MCM és digitális átalakulás a gyógyszeriparon belül. Előadó számos hazai és nemzetközi konferencián.


Komjáthy Krisztina

egészségügyi kommunikációs tanácsadó,
tulajdonos

 

Krisztina management/consulting szakon szerzett közgazdász diplomát, majd az ELTE-n végzett gyógyszerpolitikai és gyógyszergazdaságtani szakértőként. A QCG cégcsoport orvosi és laikus kommunikációs portfóliójának vezetője. Nevéhez fűződik az első beteg adherencia program kidolgozása, több mint 15 éves tapasztalata van gyógyszeripari marketing stratégia és kommunikáció kialakításában. Digitális és MCM megoldásaik számos díjat nyertek illetve lettek nemzetközi szinten best practice-k.

További szolgáltatásaink

Márkázott termékek

Márkázott termékek

A Szinapszis saját finanszírozásból folyamatosan szolgáltat a piac számára adatokat, kutatási eredményeket, tanulmányokat, ezek egy része publikálásra került vagy ingyenesen hozzáférhető a honlapon, néhány pedig megvásárolható.

Piackutatások

Piackutatások

Alkalmazott piackutatási módszereink köre széles, igyekszünk ügyfeleink igényét innovatív megoldásokkal kiszolgálni.

Szinapszis Pharma

Szinapszis Pharma

Cégünk számára kiemelkedő terület a gyógyszeripari és egészségügyi szektor, ahol a piackutatónak feltétlen szüksége van speciális szaktudásra, amelyet csak folyamatos képzés és sok tapasztalat árán lehetséges megszereznie.