Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Intézet  

A Szinapszis 1998-ban alakult, a kezdetektől teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökségként működik. Kiemelkedő szakterületünk az egészségipar, azon belül is a gyógyszeripar. Orvos-jogász, politológus, közgazdász végzettségű tulajdonosi háttérrel multidiszciplinárisan tudjuk megközelíteni a kutatási és tanácsadási feladatokat.
 

Éves nettó 800 millió ft árbevétel, átlagosan 50 főállású alkalmazott

Budapesti és debreceni irodák, szlovén-horvát részleg

Fókuszcsoportos stúdió Budapesten, online streaming és szinkrontolmács

110 állásos call-center (Voxco)

Teljes körű, GDPR compliant orvos, gyógyszerész és egyéb egészségügyi szereplői adatbázisok

Egészségpanel™ és saját építésű országos lakossági és vállalati adatbázisok

NEAK gyógyszerforgalmi adatok

Szemkamera eszközpark (Tobii T60 és Glasses 1-2, Tobii Nano Pro, Tobii Studio Pro™ és Lab szoftverek)

Online kvalitatív megoldások (visionslive) és online piackutatási közösségek építése

 

Tagságaink  

Magyarországról egyedüliként tagja vagyunk az Európai Gyógyszeripari Piackutatók Egyesületének (EphMRA), valamint ESOMAR tagsággal is rendelkezünk, etikai kódexeiket és ajánlásaikat betartjuk és alkalmazzuk mindennapi munkánk során. Több országot érintő kutatások esetén a GLOBAL és a BIG nemzetközi piackutatási szövetségek partnervállalataival tudunk szorosan együttműködni.

 

Quercus Consulting Group (QCG)  

A Quercus Consulting Groupot azonos tulajdonosi háttérrel rendelkező, szinergiában együttműködő, integrált szolgáltatást nyújtó cégek alkotják. A tagcégek profilja a teljesség igénye nélkül: piackutatás, próbavásárlás, tanácsadás és tréningek, offline és online marketing megoldások, kreatív és médiaügynökségi szolgáltatások és saját média-portfólió üzemeltetés, tartalomszolgáltatás, weboldalak és mobil alkalmazások fejlesztése.