Adatbázisok

A Szinapszis jogtiszta adatbázisokkal rendelkezik orvosokról, gyógyszerészekről és más egészségügyi dolgozókról, ezen adatbázis Magyarországra közel 35 ezer rekordot tartalmaz, közel 100%-os lefedettséggel. A környező országokból (Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Csehország, Szlovákia) közel 60 ezer orvost tartunk nyílván.
 

Gyógyszergyártó partnereink számára biztosítunk folyamatosan frissített vagy egyszeri adatbázis szolgáltatást orvoslátogatáshoz vagy más marketing/sales aktivitáshoz.


Vállalati adatbázisunk aktívan elérhető 250 ezer céget tartalmaz, emellett természetesen lakossági cím és telefonlistával is rendelkezünk.

További szolgáltatásaink

Márkázott termékek

Márkázott termékek

A Szinapszis saját finanszírozásból folyamatosan szolgáltat a piac számára adatokat, kutatási eredményeket, tanulmányokat, ezek egy része publikálásra került vagy ingyenesen hozzáférhető a honlapon, néhány pedig megvásárolható.

Tanácsadás

Tanácsadás

Egészségügyi és gyógyszeripari piackutatások  során szerzett iparági tudásunk, tapasztalatunk eredményeként cégünk szakértői döntéstámogató tanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Call-center

Call-center

A Szinapszis saját call-centere 70 állással működik, több mint 10 főállású, B2B és egészségügyi kutatásokban és kommunikációban jártas operátorral.