Adatbázisok

A Szinapszis jogtiszta adatbázisokkal rendelkezik orvosokról, gyógyszerészekről és más egészségügyi dolgozókról, ezen adatbázis Magyarországra közel 35 ezer rekordot tartalmaz, közel 100%-os lefedettséggel. A környező országokból (Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Csehország, Szlovákia) közel 60 ezer orvost tartunk nyílván.
 

Gyógyszergyártó partnereink számára biztosítunk folyamatosan frissített vagy egyszeri adatbázis szolgáltatást orvoslátogatáshoz vagy más marketing/sales aktivitáshoz.


Vállalati adatbázisunk aktívan elérhető 250 ezer céget tartalmaz, emellett természetesen lakossági cím és telefonlistával is rendelkezünk.

További szolgáltatásaink

Tanácsadás

Tanácsadás

Egészségügyi és gyógyszeripari piackutatások  során szerzett iparági tudásunk, tapasztalatunk eredményeként cégünk szakértői döntéstámogató tanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Call-center

Call-center

A Szinapszis saját call-centere 70 állással működik, több mint 10 főállású, B2B és egészségügyi kutatásokban és kommunikációban jártas operátorral.

Márkázott termékek

Márkázott termékek

A Szinapszis saját finanszírozásból folyamatosan szolgáltat a piac számára adatokat, kutatási eredményeket, tanulmányokat, ezek egy része publikálásra került vagy ingyenesen hozzáférhető a honlapon, néhány pedig megvásárolható.