Adatbázisok

A Szinapszis jogtiszta adatbázisokkal rendelkezik orvosokról, gyógyszerészekről és más egészségügyi dolgozókról, ezen adatbázis Magyarországra közel 35 ezer rekordot tartalmaz, közel 100%-os lefedettséggel. A környező országokból (Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Csehország, Szlovákia) közel 60 ezer orvost tartunk nyílván.
 

Gyógyszergyártó partnereink számára biztosítunk folyamatosan frissített vagy egyszeri adatbázis szolgáltatást orvoslátogatáshoz vagy más marketing/sales aktivitáshoz.


Vállalati adatbázisunk aktívan elérhető 250 ezer céget tartalmaz, emellett természetesen lakossági cím és telefonlistával is rendelkezünk.

További szolgáltatásaink

Tanácsadás

Tanácsadás

Egészségügyi és gyógyszeripari piackutatások  során szerzett iparági tudásunk, tapasztalatunk eredményeként cégünk szakértői döntéstámogató tanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Márkázott termékek

Márkázott termékek

A Szinapszis saját finanszírozásból folyamatosan szolgáltat a piac számára adatokat, kutatási eredményeket, tanulmányokat, ezek egy része publikálásra került vagy ingyenesen hozzáférhető a honlapon, néhány pedig megvásárolható.

Szinapszis Pharma

Szinapszis Pharma

Cégünk számára kiemelkedő terület a gyógyszeripari és egészségügyi szektor, ahol a piackutatónak feltétlen szüksége van speciális szaktudásra, amelyet csak folyamatos képzés és sok tapasztalat árán lehetséges megszereznie.