600€ kedvezmény az eyeforpharma konferenciára

  • 2018-02-23 00:00:00
  • Általános

Kevesebb mint 1 hónap van hátra a 2018. március 13-15. között megrendezendő 16. eyeforpharma Barcelona Konferenciáig, amely ismét Európa egyik legnagyobb idei gyógyszeripari marketing rendezvénye lesz.

 

A Quercus Consulting Group és az eyeforpharma együttműködése nyomán most partnereinknek kiemelt, 600 EUR kedvezményt biztosítunk az aktuális részvételi díjból, melyet a "Szinapszis600" kód felhasználásával érvényesíthetnek a regisztráció során.

 

Íme 5 érv, miért érdemes eljönni az eyeforpharma Barcelona 2018 rendezvényre:

 

1. Több mint 1300 tapasztalt gyógyszeripari vezető lesz jelen, mely remek lehetőség a szakmai kapcsolatépítésre.

 

2. Inspiratív programok 8 fő téma köré szervezve; több mint 100 előadással, 20 workshoppal és közel 40 esettanulmánnyal készülnek a szervezők.

 

3. Az előadók között találkozhat a Sanofi, a Pfizer, Lilly, Shire, Teva, MSD, Bayer és Takeda döntéshozóival, vezetőivel is.

 

4. Betekintést nyerhet a gyógyszeripar legfrissebb eredményeibe senior szakemberek előadásában.

 

5. Részt vehet egy nem mindennapi konferencián, melynek küldetése egy olyan iparági mozgalom elindítása az egészségügyben, mely a bizalom, a hírnév és az érintett felek döntéshozói által pozitív változást generál a gyógyszeriparban.

 

További információért töltse le a konferencia tájékoztató anyagát és regisztráljon kedvezményesen a „Szinapszis600” kód felhasználásával.

 

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel Önben a konferenciával kapcsolatban, keressen bennünket, vagy a rendezvény szervezőit.

 

Találkozzunk márciusban, Barcelonában!