HUN

ENG

Változások és várakozások - eHealth Konferencia 2016

  • 2016-10-24 10:04:00
  • Konferencia

A tavalyi esemény óta eltelt egy év az e-egészségügyben egyfelől a változásról, másfelől a várakozásról szólt. Markáns változást idéz elő a kormányzati bürokráciacsökkentés, miszerint intézménybeolvadások eredményeként az egészségügyi irányítást új feladatok előtt áll. Válaszokat keresünk, arra hogy a megváltozott intézményrendszerben milyen informatikai projektek és milyen szervezettel fognak megvalósítani a jövőben.

A következő, 2014-2020-as ciklusban 20 milliárd forint uniós és költségvetési forrás áll rendelkezésre tisztán informatikai fejlesztésekre az egészségügyben. A konferencia elsődleges célja, hogy a részt vevők első kézből, a forrásokért felelős intézmények vezetőitől kapjanak hiteles információkat a következő évek ágazati e-egészségügyi fejlesztéseiről.

Ennek érdekében az egészségügyi államtitkárság vezetői mellett hallhatjuk a megmaradó és „beolvadó” háttérintézmények, az ÁEEK, OTH, OEP, NEFI vezetőinek előadásait is, az e-egészségügyi fejlesztésekről és a megváltozott feladataikról.

A konferencia további célja, hogy az ágazat szereplőinek bemutasson olyan hazai innovatív technológiákat, melyeknek méltó helye lenne a magyar egészségügyben.

A rendezvényen idén is előadást tart a Szinapszis Kft és a Quercus Consulting Group képviseletében Gyarmati Gábor alapító-tulajdonos. A kérdés, melyet Gábor feszeget a Szinapszis, témában végzett kutatásai alapján, a hazai orvosok és betegeik jelenléte a digitális térben. 

Az esemény helyszíne és időpontja:
Hotel Flamingó (Balatonfüred, Széchenyi u. 16.), 2016. november 8.


Találkozzunk a 2016. évi eHealth Konferencián!

eHealth Konferencia 2016