Megjelent ingyenesen letölthető Health Portals Audit 2013 tanulmányunk

  • 2013-11-26 08:36:00
  • Kutatás


Tartalmát tekintve - a sorban negyedik - elemzés nem csak az egészségportálokra, hanem a netes értékesítési piac működésének bemutatására is fókuszál. Természetesen foglalkozunk a nagyobb site-ok látogatásához kapcsolódó trendek, valamint azok tartalmának vizsgálatával, illetve az elemzés igyekszik képet adni arról, hogy a legnagyobb oldalak mit nyújtanak elérésben, tartalomban, mire adnak lehetőséget az online megjelenést tervezők számára. Célunk, hogy egyfajta „kisokosként” szolgáljon, és gyakorlatias információival segítsen eligazodni a webes egészségügyi kommunikáció világában.

A hitelességet és átláthatóságot szem előtt tartva a forgalmi adatok elemzésében kizárólag a piaci szereplők által is elfogadott, alkalmazott auditált forrásokat vettük alapul. A piackutatások esetében a Szinapszis Kft. kérdőíves orvosi és laikus nagymintás felméréseire hivatkozunk, míg az online költésekkel kapcsolatos adatok elemzése a Kantar Media, az egészségportálok tartalmi vizsgálata pedig a Replise Kft. közösségimédia-mérő szoftverének segítségével valósult meg.

Bízunk abban, hogy kiadványunk hasznos információkkal szolgál az egészségügyi laikus kommunikáció iránt érdeklődők számára!

Tanulmányunk regisztrációt követően ingyenesen tölthető le honlapunkról!