HUN

ENG

A VitalExpo szakmai partnere a Szinapszis Kft.

  • 2013-01-30 16:00:00
  • Konferencia

 

A Hungexpo Zrt., Magyarország elismerten első számú kiállításszervező cége, 2013. február 28. és március 3. között - a népszerű Utazás kiállítással egy időben - útnak indítja a VitalExpo-t. A kiállításban szakmai partner a Szinapszis Kft.

A szélesen vett egészségügyi szektor és a gyógyszeripar első közös és nagyszabású lakossági rendezvénye hiánypótló kezdeményezés. A VitalExpo célja - többek között -, hogy egyfajta hidat alkosson az orvosok és a betegek között. Az egészségügyi rendszer átalakítása és az egészségtudatos szemléletmód terjedése egyaránt jelzi, hogy változás küszöbén állunk. A lakosságnak szüksége van az "útbaigazításra" és, aki időben felismeri ezt, komoly versenyelőnyre tehet szert. Ennek egyik platformja a most induló VitalExpo, amely az edukáció mellett egyedülálló lehetőséget biztosít az image- és adatbázis építésre, az értékesítésre, valamint lehetővé teszi a szakmai találkozást is.

A Szinapszis Kft. 2012 júniusában végzett kutatása szerint az egészségügyi szolgáltatók örömmel fogadták a VitalExpo ötletét. A szektor szintű összefogás lehetőségét is magában hordozó kiállításon döntő többségük szívesen részt venne. A kiállítók fontosnak tartják az egészségügyi kormányzat jelenlétét a rendezvényen. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - felismerve a beteg-tájékoztatás fontosságát és a VitalExpo-ban rejlő lehetőségeket - megkeresésünkre máris csatlakozott az eseményhez és biztosította a Hungexpo Zrt.-t szakmai támogatásáról.

A látogatók körében végzett felmérésből kiderült, hogy óriási igény mutatkozik a VitalExpo iránt. A megkérdezettek közel 100%-a részt venne az eseményen. Az egészségügyi rendezvények látogatóinak körében a második leggyakrabban látogatott kiállítástípus az utazási vásár, 97%-uk tehát üdvözölte az Utazás kiállítással párhuzamosan történő megrendezés ötletét. A "házigazda" Utazás kiállítás a Hungexpo Zrt. egyik legsikeresebb kiállítása, amely évről évre közel 50 000 érdeklődőt vonz szerte az országból. Ekkora látogatói bázist a nagyközönség elérésére más egészségügyi rendezvény nem tud biztosítani Magyarországon.

A Szinapszis Kft. meghívja Önt a VITALEXPO kiállítás szakmai napjára, február 28-ra, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. REGISZTRÁLJON, így mentesül a 2500 Ft-os jegyár kifizetése alól, s a rendezvény szakmai napján ingyenesen részt vehet. Kérjük, a sikeres regisztrációt követően, az e-mailben kapott dokumentumot, a belépéshez szükséges vonalkódot kinyomtatva hozza magával a kiállításra, amellyel sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.